چهار صد هزار تومان از طرف امیرالمومنین علی علیه السلام
جناب آقای دکتر باهر تعریف کردند: روزی خدمت آقای مجتهدی بودم ، که ایشان به من فرمودند : یک نفر از معاودین عراقی که به تازگی از نجف اشرف به ایران آمده است ، روزها به منزل ما آمده و مزاحم میشود . پرسیدم : چرا و چگونه ؟
فرمودند : "اینجا می آید و می گوید : شما باید چهارصد هزار تومان به من بدهید؛ موقعی که میخواستم از عراق به ایران بیایم چهارصد هزار تومان بدهی داشتم که به علت عدم توانایی پرداخت آن ، به حضرت علی علیه السلام متوسل شدم ، حضرت در جواب فرمودند : نزد شیخ جعفر در قم برو و پولت را از او بگیر و شما باید آن پول را به من بدهید .»
هر چه به او می گویم من چهارصد هزار تومان ندارم ، قبول نمیکند ."
مدتی گذشت تا اینکه دوباره خدمت آقای مجتهدی رسیده و از ایشان پرسیدم جریان آن مرد عرب به کجا کشید ؟
فرمودند : یک روز که به اینجا آمده و طلب پول کرد به او گفتم بروید ، من امروز مطلب را به حضرت مولا امیرالمومنین علی علیه السلام عرض میکنم ، اگر حواله ای باشد آن پول را به شما خواهم داد .
هنگامیکه منزل را ترک کرد به مولا امیرالمومنین علی علیه السلام عرض کردم یا مولا اگر این مبلغ حواله شماست مرحمت کنید ؛من که پولی ندارم و اگر حواله شما نیست دیگر این شخص مزاحم نشود .چند دقیقه بعد از اینکه این جملات را به آقا امیرالمومنین علیه السلام عرضه داشتم ، مردی نجار تهران در حالیکه کیسه پولی به همراه داشت به منزل من آمده و گفت : این پولی است که میخواهم به شما تقدیم کنم ، سپس خداحافظی نموده و رفت؛ کیسه پول را باز کردم دیدم چندین بسته اسکناس داخل آن می باشد ، هنگامیکه آن را شمردم همان چهارصد هزار تومان بود که آن مرد عرب تقاضا میکرد . از مولا تشکر کرده و بار دیگر که او به منزل آمد پول را به او دادم اما نه یک مرتبه بلکه ابتدا هزار تومان و مدتی بعد ده هزار تومان دیگر تا اینکه کم کم چهارصد هزار تومان تمام شد .
به آقا عرض کردم : چرا این کار را کردید؟ فرمودند : اگر یک مرتبه پول را به او می دادم ممکن بود از خوشحالی سکته کند .
، ,هزار ,تومان ,چهارصد ,علیه ,پول ,هزار تومان ,را به ,چهارصد هزار ,علیه السلام ,پول را
درباره این سایت